De Coaches

De activiteiten tijdens het programma worden gegeven door onze coaches. Zij zorgen met hun enthousiasme en gedrevenheid dat de kinderen gemotiveerd en met veel plezier meedoen aan het programma. Daarnaast zullen zij zorgen voor een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en respectvol met elkaar wordt omgegaan. De coaches stellen zich graag aan u voor.

Melvin Fleur

Als initiatiefnemer van het programma wil ik met GAAF een maatschappelijke bijdrage leveren. Sport, voeding en een gezonde levensstijl hebben altijd centraal gestaan in mijn leven.

Ik heb 10 jaar bij de jeugd van AFC Ajax gevoetbald. Op 19-jarige leeftijd speelde ik als profvoetballer voor Anderlecht (België) en daarna voor RBC Roosendaal. Mijn inzet bij GAAF doe ik naast mijn werk als fysiotherapeut en personal trainer. Ook in dit werk is bewegen en een gezonde leefstijl van groot belang.

Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik, in mijn stage, therapie gegeven aan kinderen die te weinig bewegen. Ik heb altijd de wens gehad om na mijn afstuderen hier nog een vervolg aan te geven en met GAAF kan ik dat nu realiseren. Het geeft me energie om kinderen te helpen positiever in het leven te staan en ze beter te laten voelen over zichzelf.

Binnen het programma zal ik verantwoordelijk zijn voor de voetbaltrainingen. Met mijn achtergrond als oud profvoetballer en fysiotherapeut zal ik leuke en uitdagende trainingen geven. Gericht op gezond beweeggedrag, het verbeteren van de coördinatie en de controle over het lichaam.

Ik ben enthousiast, positief, gedreven en ik geloof in waar GAAF voor staat. Samen met mijn collega coaches wil ik zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin we elkaar respecteren en waar de kinderen met plezier naar toe komen.

Ik hoop dat mijn enthousiasme overslaat op de kinderen en dat zij zich na het programma energieker en zelfverzekerder voelen met de intrinsieke motivatie om te blijven werken aan een gezonde leefstijl.

Melvin

Kelly Braakman

Introductie volgt